Echte Alkmaarse
kerstpakketten!

Steun lokaal en maatschappelijk ondernemerschap

Alkmaarse Victorie Box

Samen met de lokale ondernemers hebben we een speciaal eindejaarsgeschenk kunnen samenstellen. Dit geschenk is de meest voordelige keuze voor bedrijven uit Alkmaar en bevat veel verschillende Alkmaarse producten. Met deze Box ben je dus zeker dat dit jaar met succes en plezier wordt afgesloten!

Victorie Box

€70,- €50,- Excl. btw

Een impressie van onze kerstpakketten

Bierkade Box

€22,50 Excl. btw

Box van Piet

€35,- Excl. btw

Alkmaarse Specials

€100,- Excl. btw

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of wil je een keer wat anders? Dan kan je nu al je andere tabbladen sluiten, want een lokaal geschenk is precies wat iedereen leuk vindt om te geven, en nog leuker om te krijgen! De producten in een Box zijn verbonden met Alkmaar en worden allemaal met passie gemaakt. Waarom zou je dus nog een onpersoonlijk pakket kiezen als je je eigen stad kan vertegenwoordigen? Wij en de Alkmaarse bedrijven die ook kiezen voor Alkmaar in a Box zouden het ook niet weten…

Alkmaarse geschenken decoratie lokaal kerstpakket eindejaarsgeschenk
1
Partners

telt Alkmaar in a Box op dit moment.

1 +
Producten

ingepakt en bezorgd.

1 %
Aandacht

voor alle pakketten.

Alkmaars geschenk bestellen

Stap 1

Kies jouw Alkmaars geschenk of bedenk je eigen samenstelling

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de geschenken in te pakken.

Stap 4

De geschenken worden op een van te voren afgesproken locatie en tijdstip bezorgd.

Deze bedrijven gingen je al voor

Wat anderen zeggen

Iedereen was zeer enthousiast over de kerstpakketten die wij via jullie hadden geregeld. Dank je wel voor het samenstellen!​
C. Boorsma
Officemanager
Met 1 telefoontje snel nog een Alkmaar in a box geregeld. Perfect meegedacht door Dylan en hij komt de box ook nog persoonlijk brengen. Top service door de mannen van Alkmaar in a box. Aanrader!
P. van Kampen
Eigenaar
Snelle en heldere communicatie, leuke giftboxen waar iedereen enthousiast over was. Daarnaast hebben Dylan en Mike ons geholpen door een hele krachtige workshop te geven op onze kick-off voor 400 jongeren, over hoe je slim contact kunt leggen met bedrijven. Dank!​
B. Hansma
Projectleider

Alkmaar in a Box: Waar leuk en lekker samenkomen!

Geschenken van lokale mensen, voor de lokale mensen, met wereldsmaken erin. Alkmaar in a Box is een nieuw concept in de geschenkenbranche. Samen met lokale winkels, ondernemers en hobbyisten maken wij de beste, leukste én persoonlijkste kerstpakketten, relatiegeschenken en voor elke andere gelegenheid. De overgang van de saaie onpersoonlijke kerstpakketten naar een nieuw soort geschenken met hogere verwachtingen van de werknemers/collega’s. De nieuwste producten, zelfs soms letterlijk van de markt in Alkmaar geplukt, de lekkerste producten, maar bovenal lokale producten. Allemaal te vinden in bijvoorbeeld onze Alkmaarse kerstpakketten. Je vindt er zowel voordelige als luxe kerstpakketten, de normale en de bijzondere kerstpakketten.

Wel op zoek naar een mooie Box, maar is de kerst nog ver weg? Ook met onze relatiegeschenken maak je een geweldige indruk! Een speciale gelegenheid zoals een verhuizing of je vriend(in) verrassen met valentijn? Bij de diverse geschenken vind je ongetwijfeld iets leuks!

Achter elke Box zit een idee

Tijden veranderen en hoe naar ‘originele’ kerstpakketten bestellen wordt gekeken is daar zeker onderdeel van. Waar je vroeger wegkwam met een doos vol supermarkt voedsel of, nog niet eens heel lang geleden, met een simpele cadeaubon… dat is nu echt niet meer zo.

De pakketten moeten vol lekkernijen zitten, zoals onze Bierkade Box bijvoorbeeld. Ook moet het origineel zijn en het moet er leuk uit zien. Wij spelen hier op in met Alkmaarse Specials Box en de Victorie Box. Alcohol of geen alcohol, met de Box van Piet heb je sowieso een veilig keus in handen. Een echt Alkmaars pakket in gedachten? De Kaaskoppen Box is een no-brainer in dat geval. En dan hebben we óók nog de Nollen Box voor de echte snoepers onder ons. Niemand die dat kan weerstaan tenminste.

Achter elk product zit een verhaal

We sluiten niemand uit en we proberen zoveel mogelijk producten in ons assortiment op te nemen. Onze parters zijn dan ook vanuit alle hoeken in Alkmaar, en zelfs daarbuiten (Wijndomein de Koen en Brouwerij Dampegheest). Het aanbod bevat dan ook alles wat je maar kan bedenken.

Voor chocola zijn we bij Bon Choco aan het goede adres. Snoep en koek is ook aanwezig via A.C. De Boer en Inde Soete Suyckerbol. Kies je liever voor een hartige snack? Gelukkig zijn de noten van de Alkmaarse Notenbranderij en de kaas van SayCheeseToday en De Kaasopslag altijd ruim op voorraad.

De alcohol consumptie in Nederland is flink en ook aan deze mensen hebben wij gedacht. De speciaalbiertjes van Bierkout, Brouwerij Zeglis, Brouwerij Dampegheest en Brouwerij De Die zijn haast niet aan te slepen. Reken jij jezelf liever tot de ‘witte wijn sippende elite’? Dan is de Chardonnay van Alkmaar Wines een musthave. Heb je meer zin in iets sterkers? Nuttig dan Dutch Cookie als een mooie afsluiter. Een echte aanrader, al zeggen we het zelf. 

Ondanks het feit dat we ons focussen op bedrijven als afzetmarkt, hebben we ook regelmatig een Alkmaar in a Box in een winkel! Loop eens langs bij onze partner VVV Alkmaar als je iemand (of jezelf) wilt verwennen met een losse Box.

Elk product heeft haar eigen unieke verhaal dat past bij de bijzondere ondernemers die Alkmaar rijk is. Dit maakt dat wij oprecht kunnen zeggen dat een geschenk van Alkmaar in a Box het leukste is om te krijgen én geven!