Eindelijk weer iets leuks om te geven!

Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of ben je op zoek naar iets leukers? Goed nieuws! Ondernemers bundelen krachten en bieden hun Alkmaarse trots aan via een Alkmaar in a Box. Hierdoor heb jij nu de kans om jouw collega’s en zakenrelaties te verrassen met een écht Alkmaars pakket. 

Alkmaar_in_a_Box_Logo_Transparant_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Uit_Alkmaar
1
Partners

telt Alkmaar in a Box op dit moment.

1 +
Producten

ingepakt en bezorgd.

1 %
Aandacht

voor alle pakketten.

Alkmaarse Victorie Box

Samen met de lokale ondernemers in Alkmaar hebben we een speciaal eindejaarsgeschenk kunnen samenstellen. Dit geschenk is de meest voordelige keuze voor bedrijven uit Alkmaar en bevat veel verschillende Alkmaarse producten. Met deze Box ben je dus zeker dat dit jaar met succes en plezier wordt afgesloten!

Victorie Box

€70,- €50,- Excl. btw

Een greep uit onze andere Boxen

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaars pakket of stel er zelf een samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de pakketten in te pakken.

Stap 4

De pakketten worden op een van te voren afgesproken locatie en tijdstip bezorgd.

Ontdek de verhalen

Deze bedrijven gingen je al voor

Wat anderen zeggen


Iedereen was zeer enthousiast over de kerstpakketten die wij via jullie hadden geregeld. Dank je wel voor het samenstellen!
C. Boorsma
Officemanager

Met 1 telefoontje snel nog een Alkmaar in a box geregeld. Perfect meegedacht door Dylan en hij komt de box ook nog persoonlijk brengen. Top service door de mannen van Alkmaar in a box. Aanrader!
P. van Kampen
Eigenaar

Snelle en heldere communicatie, leuke giftboxen waar iedereen enthousiast over was. Daarnaast hebben Dylan en Mike ons geholpen door een hele krachtige workshop te geven op onze kick-off voor 400 jongeren, over hoe je slim contact kunt leggen met bedrijven. Dank!
B. Hansma
Projectleider

Top 6 gestelde vragen

1. Wat is de minimale afname?

Door het hele jaar heen geldt er een minimale afname van 5 Boxen. Een uitzondering hiervoor is de maand december. In deze warme kerstmaand geldt er een minimale afname van 1 Box.

2. Wat zijn de bezorgkosten?

Alle Boxen worden netjes op de afgesproken locatie en tijdstip bezorgd. De kosten hiervan bedraagt €25,-. Bij een bestelling boven de €500,- bezorgen wij gratis.

3. HEBBEN JULLIE OOK EEN AFHAALLOCATIE?

Wij hebben geen afhaallocatie en is het dus niet mogelijk om een bestelling bij ons af te halen. Wel hebben we regelmatig samenwerkingen met initiatieven in Alkmaar om op deze manier iedereen de kans op een Alkmaar in a Box te geven. Een voorbeeld van zo’n locatie is het bekende gebouw van VVV Alkmaar aan het Waagplein.

4. HOELANG DUURT HET VOORDAT MIJN BESTELLING BINNEN IS?

De levertijd is minimaal 5 werkdagen na de definitieve bestelling. Dit komt omdat de producten afkomstig zijn van lokale ondernemers. Spoed? Neem dan gelijk contact met ons op via 06-36515934 of via info@alkmaarinabox.nl. Vaak zullen we er wel samen uitkomen.

5. KAN IK ZELF DE INHOUD VAN DE BOXEN BEPALEN?

In veel gevallen is dat geen enkel probleem. Als je je eigen box zelf wilt samenstellen is het makkelijkste om even contact met ons op te nemen. Dan gaan we er wat leuks van maken!

6. KAN IK DE BOXEN PERSONALISEREN?

Ook dat kan. Hiervoor is het handig om vooraf even contact met ons op te nemen zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Let op dat er bij het personaliseren vaak wel extra kosten verbonden zijn.