| Informatief

AZ, Zoveel meer dan voetbal!

Zelfs in tijden dat het voetbal plat ligt is AZ Alkmaar actief op zoek naar manieren om anderen te vermaken en vooral om anderen te helpen. En dat doen ze op heel veel manieren. Van een pakketje voor de trouwe supporters tot paaspakketten voor de trouwe werknemers.

Voor iedereen heerst er op dit moment veel onzekerheid vanwege het coronavirus. Zo worden er veel bedrijven getroffen, hebben de lokale ondernemers het zwaar, weten de werknemers niet of ze zeker zijn van hun baan, staan veel werelden stil, en is de gezondheid in risico. En dan toch weet AZ Alkmaar de mooie momenten eruit te halen. Ze zijn namelijk actief op zoek naar manieren hoe ze de supporters alsnog kunnen vermaken.

Daarnaast houden ze zich bezig met de vraag hoe ze anderen kunnen helpen en wat ze nog meer kunnen betekenen. Zo hebben ze een bus vol met paaspakketten van Alkmaar in a Box besteld. Op deze manier delen ze hun trots voor de stad Alkmaar en dragen ze bij aan de circulaire economie door lokale producten te kiezen. De reactie van de ontvangers kan in één woord beschreven worden: Geweldig!

Wij en onze partners zijn blij dat we onderdeel van dit mooie initiatief zijn geweest en willen AZ Alkmaar hier extra voor bedanken.