Alkmaarse Jubileumgeschenken

Bestaat jouw bedrijf al 5, 12.5, 25 of zelfs 50 jaar? Zoek je iets om aan je werknemers te geven die er al heel lang werken? Of heeft jouw bedrijf binnenkort iets te vieren? Kies dan voor een uniek jubileumgeschenk uit Alkmaar. Bij Alkmaar in a Box hebben we namelijk de meest luxe Alkmaarse jubileumgeschenken. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde jubileumgeschenken met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een jubileumgeschenk zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 7 non-alcoholische producten uit Alkmaar.

Wil jij jouw Alkmaarse jubileumgeschenk liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen jubileumgeschenk samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars jubileumgeschenk kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via zowel het contactformulier als via de telefoon. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Icons - jubileum

jubileumgeschenken

Voor alle jubileumgeschenken in Alkmaar.

Alkmaarse producten

Alle producten bij Alkmaar in a Box zijn verbonden aan Alkmaar en hebben een uniek verhaal.

Persoonlijke bezorging

Wij pakken alle jubileumgeschenken zorgvuldig in en bezorgen ze hoogstpersoonlijk!

Zelf samenstellen

Liever een jubileumgeschenk zelf samenstellen? Kies dan de Box van Alcmare.

Personaliseren

jubileumgeschenken personaliseren voor het bedrijf? Ook dat kan! Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@alkmaarinabox.nl! We reageren zo snel we kunnen. Spoed? Bel ons dan direct.

Met 100% aandacht ingepakt
100%

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaarse jubileumgeschenk of stel er zelf eentje samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de jubileumgeschenken in te pakken.

Stap 4

Wij bezorgen de jubileumgeschenken hoogstpersoonlijk op de gewenste locatie en tijdstip!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Bezorging

Bezorging

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Alkmaarse jubileumgeschenken netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Alkmaarse jubileumgeschenken gebeurt in overleg. 

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Met_Liefde_Ingepakt

Met liefde gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn verbonden met Alkmaar. Wij geloven dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we alle ondernemers een mooie kans om iedereen te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Inde_Soete_Suyckerbol_Alkmaarse_Plezier

Met plezier verpakt

Iedere Alkmaarse jubileumgeschenk is zorgvuldig en met plezier verpakt. Elke partner heeft met zorg hun product voor je gemaakt en wij brengen het graag samen in een smaakvol jubileumgeschenk!

Alkmaars jubileumgeschenk blog

Op onze blog proberen wij jou op de hoogte te houden van de activiteiten rondom Alkmaar in a Box en onze partners. Daarnaast wordt er door social media, Alkmaarse dagbladen, Alkmaarse kranten en andere landelijke jubileumgeschenken kanalen geschreven over 0nze Alkmaarse jubileumgeschenken. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarom zetten we ook elk verhaal over onze Alkmaarse jubileumgeschenken op onze blog! Nieuwschierig? Neem dan zeker even een kijkje!

Waarom maken wij Alkmaarse jubileumgeschenken?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke jubileumgeschenken en tegelijkertijd helpen we de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven met als jubileumgeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse jubileumgeschenken!

Wie heeft er baat bij Alkmaarse jubileumgeschenken?

Wanneer je besluit Alkmaar in a Box in te zetten als jubileumgeschenk, dan help je ondernemers in Alkmaar en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch jubileumgeschenk gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers en zakenrelaties hebben al genoeg zeepjes en ‘kleur-pakketten’ voorbij zien komen en zijn toe aan iets nieuws: Alkmaarse jubileumgeschenken!