Alkmaarse kerstpakketten

Een onpersoonlijk kerstpakket is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Alkmaars kerstpakket van Alkmaar in a Box! Bij Alkmaar in a Box hebben we de meest luxe Alkmaarse kerstpakketten. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde kerstpakketten met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals 't Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Hoeft bier of wijn van jou niet zo? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 7 non-alcoholische producten uit Alkmaar.

 

Wil jij jouw Alkmaarse kerstpakket liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo'n Alkmaars kerstpakket kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via zowel het contactformulier als via de telefoon. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

 

Jezelf verzekeren van jouw Alkmaars kerstpakket? Klik HIER! Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je vragen of een grote bestelling hebt.

Personaliseren van jouw Alkmaars kerstpakket

Alkmaar in a Box is het leukste Alkmaarse kerstpakket voor jouw werknemer of relatie. Maar wanneer je het nóg persoonlijker wilt maken, dan kan dat! Vanaf een bestelling van 50 dozen kun je aan jouw Alkmaarse kerstpakketten een persoonlijk bericht toevoegen. Dit kan in de volgende twee vormen: (i) je Alkmaarse kerstpakket personaliseren door middel van een sticker met een logo van het bedrijf of (ii) door een flyer met een logo en een persoonlijk bericht toe te voegen aan het kerstpakket.  In beide gevallen is het personaliseren van jouw Alkmaarse kerstpakketten vanaf 50 Boxen helemaal gratis! Wil jij je bestelling van onder de 50 Boxen personaliseren? Neem dan even contact met ons op - we komen er vast uit!

Bezorging

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Alkmaarse kerstpakketten netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Alkmaarse kerstpakketten gebeurt in de eerste twee weken van december. Wanneer een ander bezorgmoment gewenst is, dan horen we dat ook graag. Overigens bezorgen we de kerstpakketten helemaal gratis!

Met liefde gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn in Alkmaar en omstreken gemaakt. Wij geloven dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we alle lokale ondernemers een mooie kans om iedereen te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Met plezier verpakt

Iedere Alkmaarse kerstpakket is zorgvuldig en met plezier verpakt. Elke leverancier heeft met zorg hun product voor je gemaakt en wij brengen het graag samen in een smaakvol kerstpakket!

Alkmaars kerstpakket blog

Op onze blog proberen wij jou op de hoogte te houden van de activiteiten rondom Alkmaar in a Box en onze partners. Daarnaast wordt er door social media, Alkmaarse dagbladen, Alkmaarse kranten en andere landelijke kerstpakketten kanalen vaak geschreven over 0nze Alkmaarse kerstpakketten. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarom zetten we ook elk verhaal over onze Alkmaarse kerstpakketten op onze blog! Nieuwschierig? Neem dan zeker even een kijkje!

Waarom maken wij Alkmaarse kerstpakketten?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten en tegelijkertijd helpen we de kleinere ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven met kerst, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse kerstpakketten!

Wie heeft er baat bij Alkmaarse kerstpakketten?

Wanneer je besluit Alkmaar in a Box in te zetten als kerstpakket, dan help je lokale ondernemers in Alkmaar en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch kerstpakket gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers en relaties hebben al genoeg zeepjes en 'kleur-pakketten' voorbij zien komen en zijn toe aan iets nieuws: Alkmaarse kerstpakketten!