Alkmaarse Kerstpakketten

Alkmaarse Victorie Box

Samen met de lokale ondernemers hebben we een speciaal kerstpakket kunnen samenstellen. Dit kerstpakket is de meest voordelige keuze voor bedrijven uit Alkmaar en bevat veel verschillende Alkmaarse producten. Met deze Box ben je dus zeker dat dit jaar met succes en plezier wordt afgesloten!

Victorie Box

€70,- €50,- Excl. Btw

Alkmaarse kerstpakketten 2021

Om een compleet beeld te geven welke originele kerstpakketten uit Alkmaar wij nog meer aanbieden, hebben we hieronder al onze kerstpakketten voor het jaar 2021 staan.

Bierkade Box

€22,50 Excl. Btw

Nollen Box

€30,- Excl. Btw

Box van Piet

€35,- Excl. Btw

Kaaskoppen Box

€42,- Excl. Btw

Verdronkenoordse Box

€50,- Excl. Btw

Alkmaarse Specials

€100,- Excl. Btw

Voor bedrijven uit Alkmaar

Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of wil je een keer wat anders? Dan kan je nu al je andere tabbladen sluiten, want een lokaal kerstpakket is precies wat iedereen leuk vindt om te geven, en nog leuker om te krijgen! We hebben alvast een paar samenstellingen voor je gemaakt die het altijd goed doen. Denk je dat jij dat beter kan? Ga gerust je gang! Als je ons laat weten welke combinatie van producten je graag zou willen, dan kunnen wij dat vaak gewoon voor je maken.  

Alkmaar in a Box Pakketten Geschenken Kerstpakketten Relatiegeschenken Decoratie Plaatje van Boxen
Een Alkmaars kerstpakket geschenk of cadeau krijgen Alkmaar in a Box lokale ondernemers

Imagine this...

Beeld je eens in hoe het zou zijn om een kerstpakket vol met lokale lekkernijen te krijgen. Met producten die waarschijnlijk gewoon bij je om de hoek te koop zijn, maar waar je eigenlijk nog nooit eerder vanaf wist. Zou dit ook voor jou een geweldige ontdekking van de stad zijn? En dan kan de Box ook nog gepersonaliseerd worden met een mooie tekst aan de binnenkant of het bedrijfslogo aan de buitenkant. Wat een bofkont…

Alkmaars kerstpakket bestellen

Stap 1

Kies jouw Alkmaars kerstpakket of bepaal je eigen indeling.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de bestelling gaan wij alle producten ophalen, klaarmaken en inpakken.

Stap 4

De kerstpakketten worden vervolgens op de afgesproken datum bezorgd.

Meer dan een kerstpakket

Een Alkmaar in a Box is zoveel meer dan een kerstpakket. De producten zijn verbonden met Alkmaar en worden allemaal met passie gemaakt. Wij geloven namelijk dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de lokale krachten en samen geven we jou de kans om je collega’s en zakenrelaties écht te verrassen met iets persoonlijks. Tegelijkertijd help je de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven als eindejaarsgeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Een kerstpakket gevuld met lekkernijen van en voor Alkmaar.

Wij zijn al aan het aftellen! Jij ook?

Weken
0
2
Dagen
0
4
Uren
2
0
Minuten
4
1
Seconden
2
5

Top 6 gestelde vragen

Kan ik zelf ook een kerstpakket samenstellen?

Natuurlijk! Dit noemen wij de Box van Alcmare. Stuur ons in dat geval even een E-mail op bestelling@alkmaarinabox.nl of bel naar 072 – 203 80 72. Dan kunnen we alle wensen doornemen en is het snel geregeld!

Wanneer worden de Boxen bezorgd?

We zijn vrij flexibel met bezorgen en eigenlijk altijd kunnen wij dit doen wanneer het jou uitkomt. Het meest gangbare is week 50 of week 51.

Kan er iets gepersonaliseerd worden?

Dat is zeker mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijk bericht in de Box en/of het bedrijfslogo op de buitenkant. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wat is de minimale afname?

Als je online kerstpakketten wilt bestellen, dan is de minimale afname 5 stuks. 

Kan ik de Boxen ook afhalen?

Wij hebben op dit moment geen afhaallocatie voor de kerstpakketten. 

Tot wanneer kan ik bestellen?

Als je de kerstpakketten gegarandeerd minimaal een week voor kerst binnen wilt hebben, dan moet de bestelling vóór 1 december binnen zijn. Ben je net te laat? Bel dan snel naar 072 – 203 80 72. Misschien kunnen we het alsnog regelen!