Direct schakelen of heb je een vraag? Neem dan contact op!

 
Wij zijn al aan het aftellen!
Weken
0
5
Dagen
0
0
Uren
1
4
Minuten
5
4
Seconden
1
9

Alkmaarse kerstpakketten

Een onpersoonlijk kerstpakket is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Alkmaars kerstpakket van Alkmaar in a Box! Bij Alkmaar in a Box hebben we de meest luxe Alkmaarse kerstpakketten. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde kerstpakketten met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een kerstpakket zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 7 alcohol vrije producten uit Alkmaar.

Wil jij jouw Alkmaarse kerstpakket liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars kerstpakket kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via zowel het contactformulier als via de telefoon. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Icons - kerst

Kerstpakketten

Voor alle kerstpakketten in Alkmaar.

Alkmaarse producten

Alle producten bij Alkmaar in a Box zijn verbonden aan Alkmaar en hebben een uniek verhaal.

Persoonlijke bezorging

Wij pakken alle kerstpakketten zorgvuldig in en bezorgen ze hoogstpersoonlijk!

Zelf samenstellen

Liever een kerstpakket zelf samenstellen? Kies dan de Box van Alcmare.

Personaliseren

Kerstpakketten personaliseren voor het bedrijf? Ook dat kan! Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@alkmaarinabox.nl! We reageren zo snel we kunnen. Spoed? Bel ons dan direct.

Met 100% aandacht ingepakt
100%

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaarse kerstpakket of stel er zelf eentje samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de kerstpakketten in te pakken.

Stap 4

Wij bezorgen de kerstpakketten hoogstpersoonlijk op de gewenste locatie en tijdstip!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Bezorging

Bezorging

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Alkmaarse kerstpakketten netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Alkmaarse kerstpakketten gebeurt in de eerste twee weken van december. Wanneer een ander bezorgmoment gewenst is, dan horen we dat ook graag. 

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Met_Liefde_Ingepakt

Met liefde gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn verbonden met Alkmaar. Wij geloven dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we alle ondernemers een mooie kans om iedereen te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Inde_Soete_Suyckerbol_Alkmaarse_Plezier

Met plezier verpakt

Iedere Alkmaarse kerstpakket is zorgvuldig en met plezier verpakt. Elke partner heeft met zorg hun product voor je gemaakt en wij brengen het graag samen in een smaakvol kerstpakket!

Alkmaars kerstpakket blog

Op onze blog proberen wij jou op de hoogte te houden van de activiteiten rondom Alkmaar in a Box en onze partners. Daarnaast wordt er door social media, Alkmaarse dagbladen, Alkmaarse kranten en andere landelijke kerstpakketten kanalen geschreven over 0nze Alkmaarse kerstpakketten. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarom zetten we ook elk verhaal over onze Alkmaarse kerstpakketten op onze blog! Nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijkje!

Waarom maken wij Alkmaarse kerstpakketten?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten en tegelijkertijd helpen we de kleinere ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven met kerst, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse kerstpakketten!

Wie heeft er baat bij Alkmaarse kerstpakketten?

Wanneer je besluit Alkmaar in a Box in te zetten als kerstpakket, dan help je lokale ondernemers in Alkmaar en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch kerstpakket gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers en relaties hebben al genoeg zeepjes en ‘kleur-pakketten’ voorbij zien komen en zijn toe aan iets nieuws: Alkmaarse kerstpakketten!