Vergeet alles wat je weet over kerstpakketten

Origineel. Persoonlijk. Uniek

Een onpersoonlijk kerstpakket is niet meer van deze tijd, ga in plaats daarvan voor een Alkmaars kerstpakket van Alkmaar in a Box! Bij Alkmaar in a Box hebben we de meest originele Alkmaarse kerstpakketten. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde kerstpakketten met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een kerstpakket zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 6 alcohol vrije producten van Alkmaar.

Wij zijn al aan het aftellen!

Weken
2
3
Dagen
0
1
Uren
1
7
Minuten
0
3
Seconden
2
1

Kerstpakketten 2020

Bierkade Box

€22,50 Excl. Btw

Nollen Box

€30,- Excl. Btw

Box van Piet

€35,- Excl. Btw

Victorie Box

€70,- €50,- Excl. Btw

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaarse kerstpakket of stel er zelf eentje samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de kerstpakketten in te pakken.

Stap 4

De kerstpakketten worden vervolgens in week 50 en 51 bezorgd.

Waarom Alkmaarse kerstpakketten?

Wij maken Alkmaarse kerstpakketten om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box is er een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten en tegelijkertijd helpen we de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven als relatiegeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Een kerstpakket gevuld met lekkernijen van en voor Alkmaar. Werknemers en relaties hebben namelijk al genoeg zeepjes en ‘kleur-pakketten’ voorbij zien komen en zijn toe aan iets nieuws: Alkmaarse kerstpakketten!

Zoveel meer dan een kerstpakket

Een Alkmaar in a Box is zoveel meer dan een kerstpakket. De producten zijn verbonden met Alkmaar en worden allemaal met passie gemaakt. Wij geloven namelijk dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we jou de kans om je collega’s en zakenrelaties écht te verrassen met iets persoonlijks.

Top 6 gestelde vragen

1. Kan ik zelf ook een kerstpakket samenstellen?

Het zelf samenstellen van een kerstpakket is natuurlijk ook mogelijk. Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare. Hiervoor kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via zowel mailen naar info@alkmaarinabox.nl of bellen naar +31 6 36515934. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

2. Wat is de minimale afname?

In de warme december maand is de minimale afname al 1 kerstpakket! Hierbij is het wel belangrijk dat je op tijd bestelt. Kerstpakketten bestellen kan namelijk tot 1 december om deze nog vòòr de officiële kerstdagen te ontvangen.

3. Wanneer worden de kerstpakketten bezorgd?

De kerstpakketten worden over het algemeen in week 50 en week 51 bezorgd. Komt dit niet uit en heb je liever een ander moment? Laat ons dit dan weten. 

4. Kan ik de kerstpakketten ook afhalen?

Op dit moment is er nog geen afhaallocatie voor de kerstpakketten en wordt alles bezorgd. De kosten voor een bestelling is gelijk aan €25,-. Bij bestellingen boven de €500 is de bezorging gratis. 

5. Kan ik de kerstpakketten personaliseren?

Bij Alkmaar in a Box kan jij jouw kerstpakketten personaliseren. Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Laat dat dan vooral weten!

6. Wat is de uiterste besteldatum voor de kerstpakketten?

Wil je jouw kerstpakketten gegarandeerd voor de officiële kerstdagen binnen hebben? Bestel dan voor 1 december. Ben je te laat en wil je de kerstpakketten alsnog voor de kerstdagen ontvangen? Dan is er een kleine kans dat het nog zal lukken. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op. Wel zal hier waarschijnlijk een klein bedrag bovenop komen.