Direct schakelen of heb je een vraag? Neem dan contact op!

 

Over ons

Wij zijn Mike en Dylan,

twee ondernemende vrienden die zijn opgegroeid in Alkmaar. Wij zijn Alkmaar in a Box gestart om jou al het moois én vooral het lekkers van deze stad te bieden. De producten in de uniek ontworpen Boxen worden aangeboden door stoere Alkmaarse ondernemers die met liefde, plezier én vooral passie hun lekkere producten maken. Deze Boxen worden vervolgens door bedrijven als kerstpakketten, relatiegeschenken of jubileumgeschenken ingezet. Zo’n kerstpakket, relatiegeschenk of jubileumgeschenk in Alkmaar van Alkmaar in a Box is tot nu toe erg enthousiast ontvangen en wordt gezien als persoonlijk, uniek en lekker! Kortom, de beste én leukste kerstpakketten, relatiegeschenken en jubileumgeschenken van Alkmaar en omstreken vind je bij ons.

Dit doen wij, omdat

wij Alkmaar in a Box als de ideale kans zien om al op jonge leeftijd een maatschappelijke bijdrage te leveren. Met het concept Alkmaar in a Box willen wij een alternatief voor onpersoonlijke kerstpakketten, relatiegeschenken en jubileumgeschenken bieden. Tegelijkertijd helpen we de ondernemers, die een eet-of drink product verbonden met Alkmaar hebben, met het creëren van meer naamsbekendheid. Dit is goed voor de stad en nog beter voor het aanbod van lokale en ambachtelijke producten!

In de schijnwerpers

Alkmaar_in_a_Box_Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Jubileumgeschenken_Meet_Mike

Mike Goedhart

Hi, mijn naam is Mike. Een geboren ondernemer met een passie om hard te werken. De afgelopen jaren heb ik veel ondernemerservaring opgedaan bij bedrijven waarin ik betrokken was en heb ik Commerciële Economie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Wil je een keertje sparren over iets of wil je me beter leren kennen? Schroom dan niet om me een berichtje te sturen! 

Alkmaar_in_a_Box_Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Jubileumgeschenken_Meet_DylandeHaas

Dylan de Haas

Hi, mijn naam is Dylan en ik hou me vooral bezig met de commerciële kant van bedrijven. Daarnaast heb ik de studie Econometrie & Operationele Research aan de Vrije Universiteit afgerond en kan ik met trots zeggen dat ik een échte topsporter met Eredivisie ervaring ben. Wil je een keertje sparren over iets of wil je me beter leren kennen? Schroom dan niet om me een berichtje te sturen!