Wie we zijn, wat we doen, en vooral waarom.

Begin 2018 wilden ik en een goede vriend een eigen bedrijf starten. Als echte Alkmaarse jongens moest het iets lokaals zijn, iets toevoegen aan de omgeving en als het even kon er anderen ook nog mee helpen. Ik vond in die tijd al dat er te weinig waardering was voor de lokale lekkernij, het soort eten en drinken dat je op de markt tegenkomt in plaats van in de Albert Heijn. Na een tijdje brainstormen, hier en daar wat onderzoek doen, en de wil om iets unieks op te bouwen was het idee er! Een unieke Box gevuld met allerlei lokale producten, stuk voor stuk gemaakt door lokale ondernemers!

Één voor één gingen we langs alle lokale winkels, ondernemers en hobbyisten om het beste van het beste eruit te halen, om uit te vinden wat er überhaupt te vinden was. En wat bleek? Alkmaar had nog veel meer moois en lekkers te bieden dan dat we voor mogelijk hadden gehouden. Geen enkele andere partij bracht deze lokale helden onder de aandacht en daarom namen wij die taak op ons.

Alkmaar Kerstpakketten Relatiegeschenken Jubileumgeschenken geschenken Alkmaars Koffiehuis Alkmaar in a Box

De Alkmaarse Boxen worden voornamelijk verkocht aan bedrijven die het gebruiken als kerstpakketten en relatiegeschenken. Op deze manier komen de meeste mensen, van binnen en buiten de stad, in aanraking met een essentieel onderdeel van onze lokale economie en maatschappij.

En tot op de dag van vandaag zijn wij bezig om iedereen iets positiefs te brengen: de lokale ondernemers een extra afzetmarkt, de ontvanger van de Boxen een geluksmomentje bij het zien van al dat lekkers, en de bedrijven een alternatief voor de onpersoonlijke en standaard kerstpakketten en relatiegeschenken.

Mike 

Alkmaar in a Box

Mede-oprichter

Onze Golden Circle

Wij zijn mensen die vinden dat er een gebrek is aan waardering voor de lokale lekkernijen en dus ook de lokale ondernemer.

 

Daarbij willen wij een alternatief bieden voor de kerstpakketten die iedereen uitgedeeld worden en iedereen jaar hetzelfde zijn. Of die cadeaubonnen die tegenwoordig een ‘trend’ zijn.

 

Een Box vol lokale lekkernijen zorgt voor verbinding met de stad waar je woont en werkt, iets wat hard nodig is in de samenleving die steeds verder individualiseert.

 

Deze verbinding moet er voor zorgen dat mensen weer noten halen bij de notenbranderij, chocola bij Bon Choco, kaas bij de Kaasopslag en bier bij Brouwerij de Die.

 

Pas als mensen weer massaal naar de lokale winkeltjes gaan in plaats van de Albert Heijn en de Jumbo kunnen wij zeggen dat we tevreden zijn.

We zijn constant op zoek naar de beste producten voor jouw geschenk. Chocolade, noten, thee, bier, geen product is te gek.

 

Een persoonlijke boodschap voor de ontvanger in je Box? Geen probleem

Bezorgd worden op locatie, of elke Box bij je collega’s thuis laten bezorgen? Geen probleem

Een eigen samenstelling i.p.v. onze samenstellingen? Geen probleem

Een ander verzoek? Hoogstwaarschijnlijk geen probleem

 

Wij verkopen unieke Boxen vol lokale lekkernijen waar je spontaan van gaat kwijlen. 

 

Op zoek naar een kerstpakket voor je collega’s? 

Een presentje voor die belangrijke zakelijke relatie?

Een housewarming van een vriend die naar Alkmaar verhuist?

Een (online) borrel met collega’s?

 

Met de Alkmaar in a Box heb je in elke situatie een geschenk waarmee je indruk maakt!

Partners

Check ook onze andere steden!

Wij vinden dat iedereen verdient om hun ‘Stad’ in a Box te kunnen krijgen. Daarom bieden wij momenteel ook Rotterdam in a Box en Amsterdam in a Box aan. Hierdoor kan jij ook in deze steden het tofste geschenk van de wereld uitdelen!