Recensies

Op deze pagina zijn de recensies voor Alkmaar in a Box te vinden. Zelf ook ontzettend blij met onze geschenken en service? Laat dat dan vooral weten! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@alkmaarinabox.nl of via Facebook


Iedereen was zeer enthousiast over de kerstpaketten die wij via jullie hadden geregeld. Dank je wel voor het samenstellen!
C. Boorsma
Officemanager

Snelle en heldere communicatie, leuke giftboxen waar iedereen enthousiast over was. Daarnaast hebben Dylan en Mike ons geholpen door een hele krachtige workshop te geven op onze kick-off voor 400 jongeren, over hoe je slim contact kunt leggen met bedrijven. Dank!
B. Hansma
Projectleider

Mooi concept door twee trotse Alkmaarders opgezet!
Boris
Ondernemer

Met 1 telefoontje snel nog een Alkmaar in a box geregeld. Perfect meegedacht door Dylan en hij komt de box ook nog persoonlijk brengen. Top service door de mannen van Alkmaar in a box. Aanrader!
P. van Kampen
Eigenaar

Achter elk product zit een mooi verhaal, zeker een aanrader!
Tycho
Ondernemer

Voor ieder bedrijf in Alkmaar is dit een echte aanrader! Mooie en goed uitziende samengestelde boxen met een veelbelovend concept. Zowel ik als mijn collega's zijn erg enthousiast over het concept!
F. van Gulik
Verkoopster