Heb je een belangrijke klant of zakelijke relatie en wil je dit keer écht iets leuks geven? Kies dan voor een uniek relatiegeschenk van Alkmaar. Bij Alkmaar in a Box hebben we namelijk de meest luxe Alkmaarse relatiegeschenken. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde relatiegeschenken met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een relatiegeschenk zonder bier of wijn? Dan is de Alkmaarse Snoeper voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 5 alcohol vrije producten uit Alkmaar.

Wil jij jouw Alkmaarse relatiegeschenk liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars relatiegeschenk kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar info@alkmaarinabox.nl of direct bellen naar +31 6 36 51 59 34. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Relatiegeschenken 2020

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaarse relatiegeschenk of stel er zelf eentje samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de relatiegeschenken in te pakken.

Stap 4

Wij bezorgen de relatiegeschenken op de gewenste locatie en tijdstip!

Missie

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke relatiegeschenken en tegelijkertijd helpen we de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven als relatiegeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse relatiegeschenken!

Met passie gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn verbonden met Alkmaar en worden met passie gemaakt. Wij geloven namelijk dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we jou de kans om je collega’s en zakenrelaties te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Top 6 gestelde vragen

1. Wat is de minimale bezorgtijd?

De bezorgtijd is minimaal 5 werkdagen op het moment dat de bestelling definitief is. Dit komt omdat we samenwerken met lokale ondernemers. Heb je spoed bij de bestelling? Neem dan gelijk contact op.

2. Kan ik de relatiegeschenken ook zelf samenstellen?

Dat kan zeker. Hiervoor kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Vervolgens gaan wij er wat leuks van maken.

3. Wanneer kan ik bij jullie relatiegeschenken bestellen?

Relatiegeschenken bestellen kan het hele jaar door, maar om relatiegeschenken in de maand december te ontvangen moet je voor 1 december bestellen. Dit vanwege de verwachte drukte in die maand.

4. Wat is de minimale afname?

Door het hele jaar heen geldt er een minimale afname van 5 relatiegeschenken. Als uitzondering geldt er een minimale afname van 1 Box in de warme kerstmaand.

5. Wat zijn de bezorgkosten?

Alle relatiegeschenken worden netjes op de afgesproken locatie en tijdstip bezorgd. Bestellingen boven de €500,- bezorgen wij gratis. Voor bestellingen onder dit bedrag zijn de bezorgkosten €25,-.

6. Kan ik de relatiegeschenken ook personaliseren?

Het is mogelijk om de relatiegeschenken te personaliseren. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.