Direct schakelen of heb je een vraag? Neem dan contact op!

 

Alkmaarse Relatiegeschenken

Heb je een belangrijke klant of zakelijke relatie en wil je dit keer écht iets leuks geven? Kies dan voor een uniek relatiegeschenk uit Alkmaar. Bij Alkmaar in a Box hebben we namelijk de meest luxe Alkmaarse relatiegeschenken. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde relatiegeschenken met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een kerstpakket zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 7 alcohol vrije producten uit Alkmaar.

Wil jij jouw Alkmaarse relatiegeschenk liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars relatiegeschenk kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan via zowel het contactformulier als via de telefoon. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Icons - relatie

Relatiegeschenken

Voor alle relatiegeschenken in Alkmaar.

Alkmaarse producten

Alle producten bij Alkmaar in a Box zijn verbonden aan Alkmaar en hebben een uniek verhaal.

Persoonlijke bezorging

Wij pakken alle relatiegeschenken zorgvuldig in en bezorgen ze hoogstpersoonlijk!

Zelf samenstellen

Liever een relatiegeschenk zelf samenstellen? Kies dan de Box van Alcmare.

Personaliseren

Relatiegeschenken personaliseren voor het bedrijf? Ook dat kan! Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@alkmaarinabox.nl! We reageren zo snel we kunnen. Spoed? Bel ons dan direct.

Met 100% aandacht ingepakt
100%

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies jouw Alkmaarse relatiegeschenk of stel er zelf eentje samen.

Stap 2

Bestel online of neem contact met ons op.

Stap 3

Na de definitieve bestelling gaan wij aan de slag om de relatiegeschenken in te pakken.

Stap 4

Wij bezorgen de relatiegeschenken hoogstpersoonlijk op de gewenste locatie en tijdstip!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Bezorging

Bezorging

Wij zullen er voor zorgen dat jij jouw bestelling Alkmaarse relatiegeschenken netjes afgeleverd krijgt! We bezorgen ze immers allemaal hoogstpersoonlijk. De bezorging van de Alkmaarse relatiegeschenken gebeurt in overleg. 

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Met_Liefde_Ingepakt

Met liefde gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn verbonden met Alkmaar. Wij geloven dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we alle ondernemers een mooie kans om iedereen te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Alkmaarse_Kerstpakketten_Relatiegeschenken_Inde_Soete_Suyckerbol_Alkmaarse_Plezier

Met plezier verpakt

Iedere Alkmaarse relatiegeschenk is zorgvuldig en met plezier verpakt. Elke partner heeft met zorg hun product voor je gemaakt en wij brengen het graag samen in een smaakvol relatiegeschenk!

Alkmaars relatiegeschenk blog

Op onze blog proberen wij jou op de hoogte te houden van de activiteiten rondom Alkmaar in a Box en onze partners. Daarnaast wordt er door social media, Alkmaarse dagbladen, Alkmaarse kranten en andere landelijke relatiegeschenken kanalen geschreven over 0nze Alkmaarse relatiegeschenken. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarom zetten we ook elk verhaal over onze Alkmaarse relatiegeschenken op onze blog! Nieuwsgierig? Neem dan zeker even een kijkje!

Waarom maken wij Alkmaarse relatiegeschenken?

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke relatiegeschenken en tegelijkertijd helpen we de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven met als relatiegeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse relatiegeschenken!

Wie heeft er baat bij Alkmaarse relatiegeschenken?

Wanneer je besluit Alkmaar in a Box in te zetten als relatiegeschenk, dan help je ondernemers in Alkmaar en omgeving. Maar bovenal help je jezelf met een fantastisch relatiegeschenk gevuld met ambacht uit de stad en omstreken. Werknemers en zakenrelaties hebben al genoeg zeepjes en ‘kleur-pakketten’ voorbij zien komen en zijn toe aan iets nieuws: Alkmaarse relatiegeschenken!