Alkmaarse Relatiegeschenken

Heb je een belangrijke klant of zakelijke relatie en wil je dit keer écht iets leuks geven? Kies dan voor een uniek relatiegeschenk van Alkmaar. Bij Alkmaar in a Box hebben we namelijk de meest luxe Alkmaarse relatiegeschenken. Zo hebben we de Verdronkenoordse Box met bijvoorbeeld een heerlijke rosé en champagne! Ook hebben we samengestelde relatiegeschenken met allerlei Alkmaarse speciaalbieren, zoals ‘t Cieraedt van Alkmaar, Andermaal en Alkmaars Blondje! Op zoek naar een relatiegeschenk zonder bier of wijn? Dan is de Box van Piet voor jou gemaakt! Dit is een lekker gevulde box met 5 alcohol vrije producten uit Alkmaar.

Wil jij jouw Alkmaarse relatiegeschenk liever zelf samenstellen? Ook dat kan natuurlijk! Om je eigen kerstpakket samen te stellen kan je gaan voor de Box van Alcmare! Voor het zelf samenstellen van zo’n Alkmaars relatiegeschenk kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar info@alkmaarinabox.nl of direct bellen naar 072 – 203 80 72. Wij leggen je vervolgens graag alle mogelijkheden uit en is het zo geregeld!

Alkmaar in a Box Pakketten Geschenken Kerstpakketten Relatiegeschenken Decoratie Plaatje van Boxen

Missie

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten proeven aan de lekkere, bijzondere producten die Alkmaar en omgeving te bieden hebben! Met Alkmaar in a Box bieden wij een alternatief voor onpersoonlijke relatiegeschenken en tegelijkertijd helpen we de ondernemers die eet- en drink producten maken een grotere afzet te creëren. Veel bedrijven weten niet zo goed wat ze moeten geven als relatiegeschenk, wij hebben een fantastische oplossing voor bedrijven uit Alkmaar: Alkmaarse relatiegeschenken!

Met passie gemaakt

Alle producten van Alkmaar in a Box zijn verbonden met Alkmaar en worden met passie gemaakt. Wij geloven namelijk dat er een alternatief is voor de massa-industrie. We bundelen de krachten en samen geven we jou de kans om je collega’s en zakenrelaties te laten proeven aan Alkmaar. Voelt goed voor iedereen!

Top 6 veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De bezorgtijd is minimaal 5 werkdagen, dit omdat we samenwerken met lokale ondernemers. Heb je het eerder nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op om te kijken of we iets kunnen regelen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bezorgingen op 1 locatie vragen wij geen bezorgkosten. Voor bezorging per adres vragen wij €8,50 per Box.

Is personaliseren mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een persoonlijk bericht in de Box en/of een het bedrijfslogo op de buitenkant. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Kan ik zelf ook een Box samenstellen?

Zeker kan dat! Stuur hiervoor een mail naar bestelling@alkmaarinabox.nl of bel naar 072 – 203 80 72. Dan gaan we er samen wat moois van maken!

Is er een minimale afname?

Doordat we met houdbare lokale producten werken, kunnen we alleen bij grotere afnames leveren.

Zijn al jullie producten echt lekker?

JA! Als je ons niet gelooft kan je er altijd een paar bestellen om het te controleren.